Spring navigation over

Politikere dropper at flytte musikskole ind på H.C. Andersen Skolen

Det bliver for dyrt at flytte Odense Musikskole til 1. salen af H.C. Andersen Skolen. Nu undersøger Odense Kommune andre muligheder, ifølge Fyens Stiftstidende.

Beslutningen var truffet, og 18 millioner kroner var fundet til at flytte Odense Musikskole fra nedslidte lokaler i Odense C til 1. salen af H.C. Andersen Skolen, der fra næste skoleår lukker og i stedet skal huse tre daginstitutioner. Men den plan er nu droppet igen, fortæller børn- og ungerådmand Susanne Crawley Larsen (R), til Fyens Stiftstidende.

LÆS OGSÅ: Partier vil rykke musikskole til Vollsmose

Flytningen, der kræver en omfattende ombygning, bliver for dyr, lyder meldingen. Musikskolen har tidligere protesteret over udsigten til at flytte til Vollsmose. De ønsker at blive i Odense C.

Politikerne bag aftalen har nu bedt embedsfolk om at komme med konkrete løsningsforslag inden for fire forskellige scenarier. Et af dem er både at tilgodese omdannelsen af Vollsmose og forbedre musikskolens rammer. Et andet er at styrke udviklingen i Vollsmose med de 18 millioner kroner, der er afsat i budgetforliget.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her