Ruller ud med tips til gratis sommeroplevelser

Der blev gået til den på fodboldbanen, da trækvognen besøgte Bøgeparken i sommerferien.

Vollsmose Sekretariatets medarbejdere er igen i år rundt med trækvognen i Vollsmose for at fortælle om byens mange spændende og gratis tilbud i skolernes sommerferie.

Skolen har ringet ud til ferie, og for både store og små elever ligger der nu nærmest en endeløs række af feriedage, før det atter er tid til at tage skoletasken på ryggen. For nogen kan ferietiden måske af og til føles lidt lang.

Derfor er Vollsmose Sekretariatets boligsociale medarbejdere hver mandag til torsdag i skoleferien på gaden for at fortælle om de mange gratis aktiviteter lokalt i Vollsmose og i resten af byen, sætte sjove lege i gang for de mindste og fortælle de unge om mulighederne for fritidsjob.

- Man kan møde os med trækvognen forskellige steder i bydelen, hvor vi gør særligt børn, unge og familierne opmærksomme på, hvordan man kan få en dejlig og spændende ferie ved at bruge alle de gratis muligheder, som byen byder på, siger sekretariatsleder Mette Beck Frost.

Trækvognen ruller ud sidst på dagen
De boligsociale medarbejdere ruller i timerne mellem klokken 13-19 af sted med trækvognen fuld af bolde, sjippetove, kolde drikkevarer og masser af tips til aktiviteter.

- Når ferien sætter ind, sover mange af de unge længe. Så skal vi i snak med dem, møder vi dem bedst om efterdagen og først på aftenen, forklarer sekretariatslederen og fortæller videre, at en snak om sommerferieaktiviteter ofte bliver en anledning til at snakke om andre ting, der optager beboerne.

- Vi oplever, at når vi først kommer i snak med folk, så er der mange, der er interesseret i at høre mere om, hvordan vi eksempelvis også kan hjælpe dem med at få styr på økonomien, søge job eller komme godt i gang med en uddannelse, siger Mette Beck Frost.

Støder man ikke på trækvognen, er der også åbent i Vollsmose Sekretariatet hele sommeren.

Find Vollsmose Sekretariatets medarbejdere

  • Vollsmose Sekretariatets boligsociale medarbejdere er i sommerferien ude med trækvognen mandag og onsdag kl. 13-16 samt tirsdag og torsdag kl. 16-19.
  • Vollsmose Sekretariatets åbningstider er mandag-torsdag kl. 8-16 og fredag kl. 8-14. Sekretariatet ligger ved siden af biblioteket i Vollsmose Torv.
  • Fritidsjobrådgivningen i Vollsmose Sekretariatet vil være åben mandag-torsdag kl. 13-16 og fredag kl. 11-14.
  • Download Vollsmose Sekretariatets folder med gratis sommeraktiviteter i Vollsmose og omegn.
  • I sommerferien 2018 var Vollsmose Sekretariatets boligsociale medarbejdere i kontakt med knap 1000 beboere på turene rundt med trækvognen.
Seneste Artikler
Beboere bekæmper madspild
Ny klinik skal forbedre seksuel sundhed
Skoletandpleje vil bekæmpe huller i mælketænder
Forestilling om Aladdin er under opsejling
Første årgang på Odinskolen er startet