Spring navigation over

Årsberetning 2018: Sekretariatet arbejder videre i velkendt spor

Selvom Vollsmose har været præget af store forandringer i 2018, arbejder Vollsmose Sekretariatet videre i et velkendt spor med et stærkt og vedholdende fokus på at få flere beboere i job og uddannelse samt styrke civilsamfundet gennem en række boligsociale indsatser. Det kan du læse meget mere om i årsberetningen for 2018.

- 2018 har ganske vist været præget af store forandringer, men i Vollsmose Sekretariatet arbejder vi stødt og stabilt videre i et velkendt spor med et stærkt og vedholdende fokus på at få flere beboere i job og uddannelse samt styrke civilsamfundet gennem en række boligsociale indsatser. På den måde kan vi være med til at understøtte, at Vollsmose også i 2019 fortsætter den gode udvikling med en stigende beskæftigelses- og uddannelseskurve, bedre karaktergennemsnit og mindre ulovligt fravær på bydelens folkeskoler, flere trygge beboere og mindre kriminalitet.

Således opsummerer bestyrelsesformand Nanna Muusmann udviklingen i det forgangne år samt visionen for 2019 i forordet til den årsberetning, Vollsmose Sekretariatet netop har udgivet.

Årsberetningen for 2018 giver et indblik i Vollsmose Sekretariatets arbejde med at udvikle Vollsmose fra et særligt udsat boligområde til at blive en bydel i Odense. Du kan blandt andet læse om, hvordan beskæftigelsesindsatserne i Vollsmose Sekretariatet er blevet styrket i 2018 med et tættere samarbejde med Odense Kommunes Jobcenter, og om hvordan vi i har arbejdet med en mere organiseret struktur og ramme omkring det frivillige arbejde i civilsamfundsindsatserne. Derudover kan du orientere dig i udvalgte og helt aktuelle nøgletal for bydelen.

Se Vollsmose Sekretariatets årsberetning for 2018 her.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her