Spring navigation over

Ferie og fællesskab på kirkens sommerlejr

Borgerfotograf Flemming Falkenberg var med på ferielejr i uge 30 med Vollsmose Kirke og den afrikanske menighed. 

Kirkerummet runger af power-sang. Storslået og magtfuldt akkompagneret af trommerne mærker jeg salmesangen fysisk i kroppen, som jeg gør hver gang, jeg møder den afrikanske menighed i Vollsmose Kirke. Det er uge 30, og Vollsmose Kirke har arrangeret en uges sommerlejr i Vejen for den afrikanske menighed. Alt er pakket og klar, og i børnenes øjne lyser forventningens glæde. Inden afgang holder menighedens præst, Dennis, en gudstjeneste for alle dem, der skal med på sommerlejr. Menigheden bruger det hebraiske navn Elohim for Gud - og på mange måder handler deres gudstjenester om at møde Guds kraft.

Alle er på plads klokken 13.15 - et kvarter før bussen til sommerlejren skulle komme. ’Bussen kommer om 10 afrikanske minutter,’ bliver en morsom formulering i gruppen, mens alle venter. Ventetiden går heldigvis nemt med hyggesnak på parkeringspladsen.

Sommerlejren foregår på Vejen Idrætscenter, hvor der er masser at tage sig til både ude og inde med svømmehal, gymnastiksale, sportsbaner, klatrevægge og meget andet - til stor glæde for især de mindste.

Menigheden består af børnefamilier såvel som enlige, og på sommerlejren er der plads til både det store fællesskab og familietid mellem forældre og børn. Jeg nyder at mærke familielivet, hvor man hjælper hinanden og lærer at lytte til de voksne, og hvor man finder kraften i både familien og fællesskabet. Klokken 18.00 hver aften samles vi om aftensmaden, der ofte bliver efterfulgt af en fortælling i familiens skød.

Slide 1 af

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her