Spring navigation over

Ejerslykke

Boligområdet Ejerslykke er beliggende i Odense M. BoligSocialt Hus varetager en boligsocial opgave i afdeling 320. Her bor omkring 820 beboere i 253 lejemål. I området er der både en skole, vuggestue og børnehave, og fra 2021 kan beboerne tage Odenses nye letbane, der går lige forbi boligområdet og giver let adgang til centrum, uddannelsesinstitutioner og andre dele af byen.

Ejerslykke er dog også kendetegnet ved, at der bor mange børn og unge, hvoraf en høj andel af de helt små børn er uden tilknytning til dagtilbud. Området har også en udfordring med, at en stor andel af beboerne ikke er i beskæftigelse.

Visionen for Ejerslykke er, at beboerne i afdeling 320 har de samme muligheder som i det øvrige Odense. Det mål understøtter og bidrager den boligsociale helhedsplan til ved at løfte beboerne socialt.

Det boligsociale arbejde i Ejerslykke er især centreret omkring tre indsatsområder rammesat af Landsbyggefonden:

Den boligsociale helhedsplan for BoligSocialt Hus - Ejerslykke løber fra den 1. marts 2019 til den 31. maj 2021 og dækker også boligområderne Korsløkken, Skt. Klemensparken og Rising. 

Hent planen her.


En ny klinik for seksuel sundhed, bedre tandbørstning og til kamp mod madspild. Det er nogle af historierne i i dette nummer af Vollsmose Avisen. Avisen holder nu pause indtil august.

Læs her