Spring navigation over

Fyns Politi indfører visitationszone efter skud i Fyrreparken

Visitationszonen omfatter blandt andet hele Vollsmose. Kortet fra Fyns Politi viser, hvor visitationszonen gælder de næste fire uger.

Der er indført visitationszone i Vollsmose efter en skudepisode i Fyrreparken i går aftes. Politiet opfordrer alle, der har set eller hørt noget mistænkeligt i eller omkring Fyrreparken til at kontakte dem på telefon 114.

Mandag aften den 16. december og natten til tirsdag har Fyns Politi været massivt tilstede i og omkring Vollsmose. Årsagen er, at politiet mandag aften modtog en anmeldelse om skud affyret i Fyrreparken i Vollsmose. Den foreløbige efterforskning understøtter anmeldelsen om skud, og Fyns Politi indfører derfor visitationszone.

- Det er en meget alvorlig situation, når der skydes på åben gade, hvor uskyldige borgere færdes, og derfor har vi besluttet at indføre visitationszone i området. Visitationszonen giver os bedre mulighed for at finde de våben og de personer, der bruger disse våben. Vi vil gerne sende en klar besked til dem, der skyder, og dem der skaber utryghed om, at vi ikke vil acceptere det. Samtidig vil vi gerne vise beboerne i området, at vi er tilstede, og at vi gør, hvad vi kan, for at genskabe trygheden i Vollsmose, siger politidirektør Arne Gram i en pressemeddelelse

Har du set noget?

Fyns Politi har ikke anholdt nogen i sagen og har ej heller meldinger om ramte eller sårede personer, men de opfordrer alle, der har set eller hørt noget mistænkeligt i eller omkring Fyrreparken omkring kl. 22.00 i går aftes til at kontakte dem på telefon 114.

- Vi står med en konflikt mellem to grupper, hvor vi kender personkredsene særdeles godt. Derfor fortsætter vi selvfølgelig efterforskningen, så vi kan finde de ansvarlige for skyderiet, siger efterforskningsleder Jesper Weimar Pedersen i pressemeddelelsen. Han fortsætter:

- Vi kunne dog godt tænke os at tale med nogle beboere i området, da vi tænker, at nogen må have set eller hørt noget i eller omkring Fyrreparken ved 22-tiden mandag aften.

Politiet har siden skudepisoden mandag aften styrket den tryghedsskabende indsats i Vollsmose. Det betyder mere synligt politi end sædvanligt i de næste par dage. Visitationszonen giver politiet udvidede rettigheder til at visitere personer og køretøjer inden for zonen, der gælder fra dags dato og fire uger frem. 

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her