Spring navigation over

Travl weekend for Granparkens dygtige cheerleader

Louise Devine fra Granparken havde et pige-juniorhold med til DM i cheerleading i weekenden. Foto: Privat

900 cheerleaders deltog i weekenden i årets danmarksmesterskab i Odense. Louise Devine fra Granparken var en af dem, der både sørgede for, at arrangementet gik godt og havde et hold med i konkurrencen.

Ved et danmarksmesterskab er der både vindere og tabere. Og så er der en hel masse frivillige, der hjælper til og sørger for, at alt forløber, som det skal. Men der er faktisk også nogle personer, der både giver et nap med og har et hold med i konkurrencen.

Louise Devine fra Granparken tilhører den kategori. Ved det netop overståede danmarksmesterskab i cheerleading i Odense i lørdags sørgede hun for aktivitet på de sociale medier og havde et pige-juniorhold med i konkurrencen

- Ja, tiden fløj afsted i lørdags. Der var mange ting at holde styr på, erkender den unge pige fra Granparken.

Det var første gang, at hendes klub, Vikings Cheerleaders, stod for at arrangere et danmarksmesterskab, så alle i klubben var selvfølgelig spændte på, hvordan det ville spænde af. Ikke mindst fordi der kun er 40 medlemmer i klubben.

- Heldigvis var der en masse frivillige, der hjalp til. Så jeg synes, alt gik godt, siger Louise Devine.

Hun hjalp selv til under hele stævnet – blandt andet ved at lægge billeder og tekst op på de sociale medier.

- Det var meget hektisk, for folk afleverede mange gange først materiale i sidste øjeblik, fortæller Louise Devine.

 

Bedre placering end sidste år

Hun er selv en ivrig cheerleader, der træner mindst fire gange om ugen. Og så træner hun også et pige- juniorhold. De var også med i konkurrencen, hvor de opnåede en flot 7. plads.

- Pigerne ydede en rigtig flot indsats. Specielt var de gode i springgymnastikken, så det er fortjent, at de med deres 7. plads opnåede en bedre placering end sidste år, lyder det anerkendende fra Louise Devine.

Den dygtige cheerleader fra Granparken kan nu puste ud efter at have gjort en fin indsats under hele danmarksmesterskabet, Og hun kan gøre det i bevidstheden om, at stævnet forløb til alles tilfredshed.

- De tilbagemeldinger jeg har fået tyder på, at der har været stor tilfredshed med vores afvikling af stævnet. Det er dejligt at få at vide. Ikke bare for mig, men for hele klubben, siger Louise Devine.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her