Spring navigation over

Hobbyforretning vil glæde de ældre med garn

Dame, som lægger garn på reoler Heidi og Rene Agergaard har butikken HrHobby i Vollsmose Torv. Arkivfoto: Bjørn Langkilde

For at holde liv i butikken og samtidig gøre noget for de ældre på Ældrecenter Øst har HrHobby i Vollsmose Torv sat et nyt koncept i søen: Køb tre nøgler garn, der bliver doneret til de ældre.

Bagere, der har doneret morgenbrød og kager til plejecentre, har inspireret Rene Agergaard fra den lokale butik HrHobby. På grund af coronavirussen er han nødt til at holde sin hobbyforretning i Vollsmose Torv lukket, men nu har han taget et initiativ, der både skal holde butikken i gang og samtidig være til glæde for de ældre på Ældrecenter Øst.

- Da det i disse corona-tider kan være ensomt at sidde på et plejecenter, vil vi gerne give muligheden for at hjælpe Ældrecenter Øst og samtidigt også hjælpe os selv. Derfor kan man nu donere garn, som vi så vil give til plejecentret, fortæller Rene Agergaard.

Kunderne kan altså købe tre garnnøgler, der vil blive leveret til ældrecentret. For hvert sæt garnnøgler, der bliver solgt til donation, giver butikken et ekstra garnnøgle med til de ældre.

- Jeg ved fra min kone, der arbejder på plejehjem, at mange ældre er frustreret over udsigten til mange måneder uden aktiviteter og besøg, og jeg havde lyst til, at der skulle ske noget, så det hele ikke bare bliver opvask og rengøring herhjemme. Så er det bedre at prøve at gøre en lille smule godt for nogle andre, siger han.

Rene Agergaard håber på, at der vil være opbakning til initiativet, og at der vil blive doneret for 500 kroners garn. I så fald giver han også nogle strikkepinde med til de ældre.   

Man kan donere tre nøgler strømpe-, uld- eller bomuldsgarn for 60 kroner eller tre nøgler akrylgarn for 40 kroner. Send pengene via Mobilepay til 60 62 74 29.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her