Spring navigation over

Torvet er genåbnet med mere sprit

Grønthandlerens varer er stillet frem i Vollsmose Torv og en dame udvælger hvad hun vil købe Arkivfoto

Mandag den 11. maj slog Vollsmose Torv dørene op igen efter knap to måneders nedlukning. Både butiksejere og centerchef er glade for, at det nu blev storcentrenes tur til at åbne op.

Nu er det igen muligt at shoppe tøj, hobbyartikler, parfume og meget mere i Vollsmose Torv. Storcentre er en del af fase to i genåbningen af Danmark, og derfor kan kunderne nu igen vende tilbage til butikkerne, også i Vollsmose.

Heidi og Rene Agergaard driver den lokale forretning HrHobby, som ligger i Vollsmose Torv. De har glædet sig til at kunne byde kunderne velkomne i butikken igen.

- Det er fint at åbne og ligesom komme i gang igen. Det er svært at sige helt præcist, hvad nedlukningen har betydet for butikken, men hvis kunderne kommer hurtigt tilbage, skal det nok gå. Vi har jo samlet garn ind til plejehjem under nedlukningen, og det gør nok, at vi forhåbentlig ikke er blevet helt glemt, siger Rene Agergaard.

Afstand og sprit

Centerchef for Vollsmose Torv, Søren Dollerup, er glad for og tryg ved genåbningen.

- Vi har øget skiltningen i centret, ligesom vi har bestilt flere afstandsmarkeringer og spritdispensere til fællesarealerne. Der bliver gjort mere rent, og så følger vi selvfølgelig udviklingen, siger Søren Dollerup.

Han forventer dog ikke, at omsætningshøjden når sit fulde potentiale fra dag et.

- Tiden må vise, om kunderne har mod på at komme ud i offentligheden igen. Det har vi ikke overblik over endnu. De butikker, der har haft åbent hele tiden, har haft en blandet omsætning.

Der er fortsat fokus på, at folk ikke klumper sig sammen ved indgangene og i det hele taget holder den nødvendige afstand til hinanden.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her