Spring navigation over

God dialog på bydelsmøde

På bydelsmødet i Marienlystcentret faldt snakken især på de mange kvaliteter ved området i og omkring Vollsmose, som byder på både skøn natur, gode indkøbsmuligheder og en beliggenhed tæt på centrum.

Odenseborgere viste stor interesse for udviklingsplanerne i Vollsmose, da kommunens 11. bydelsmøde blev afholdt.

Marienlystcentret dannede rammen om Odense Kommunes bydelsmøde for lokalområderne Vollsmose og Skibhuskvarteret tirsdag den 12. december. Her kunne borgere kigge ind til en fælles snak om muligheder, udfordringer og udvikling i de to lokalområder.

Ser positivt på potentialet i Vollsmose

De fremmødte kunne blandt andet få indblik i udviklingen af fremtidens Vollsmose på Vollsmose Sekretariatets stand. Det var der flere, der gerne ville høre mere om, fortæller chef i Vollsmose Sekretariatet Nanna Muusmann, der undervejs i aftenens snak oplevede, at især Vollsmoses kvaliteter blev fremhævet af både beboere i og udenfor bydelen.

– Mange af beboerne i villakvartererne langs Åsumvej og Vollsmose Allé ser positivt på det potentiale, der ligger i den nye infrastrukturplan. Ikke kun i forhold til at åbne Vollsmose mere op mod resten af byen, men også i forhold til at invitere byen mere ind i bydelen, fortæller Nanna Muusmann og fortsætter:

– Borgerne i og omkring Vollsmose er meget begejstrede for deres lokalområde, fordi man her finder en unik kombination af skøn natur, gode indkøbsmuligheder, tæt adgang til motorvejen – og samtidig er man kun tre kilometer fra centrum, fortæller Nanna Muusmann om den dialog, hun havde med folk på mødet.

Vollsmose skal modnes til investeringer

Det er blandt andet også de kvaliteter, som partnerskabet mellem Odense Kommune, boligorganisationerne Fyns Almennyttige Boligselskab (FAB) og Civica samt beboerrepræsentanter fra Vollsmose har fokus på, når det handler om at gøre investorer interesserede i Vollsmose.

– Vi arbejder med at udvikle Vollsmose og salgsmodne grunde til både boliger og erhverv. I den proces er det vigtigt, at vi bibeholder de mange kvaliteter, Vollsmose har, og som folk vægter højt og efterspørger. Derfor giver den gode dialog med borgerne på mødet en vigtig viden, som vi bestemt tager med videre, siger Lars-Bo Lund Johansen, projektkoordinator i Drift og Anlæg i By- og Kulturforvaltningen.

Odenseborgere viste stor interesse for udviklingsplanerne i Vollsmose, da kommunens 11. bydelsmøde blev afholdt.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her